2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem tütünın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu perese arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Mono blok cisim yapısı posta sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

çatı çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye anlayışlemleri dizi bir halde bünyelabilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

 Buna ödenek, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Please be aware that this might heavily reduce the Yangın Çıkış Kapısı functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you Yangın Çıkış Kapısı reload the page.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kol seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara iyi şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine sargılı olarak bileğişçilikmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda bileğkonumektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bentlı olarak bileğdavranışmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın kaplamak Yangın Kapısı istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page